Indavideo letöltés

Hogyan tölts le videót az indavideo.hu videómegosztó oldalról egyszerűen és gyorsan, programok és mindenféle kiegészítők telepítése nélkül akár a mobil telefonodra is. 

Indavideo letöltés


Biztosan te is ismered az indavideo weboldalt, ahol rengeteg videót találsz meg, a teljes filmektől a meséken keresztül egészen a felnőtt tartalmú videókig szinte mindent. Az indavideo Magyarország egyik legnagyobb videó megosztó oldala, több százezer videót találhatsz teljes filmekke, vicces videókkal, és biztosan veled is előfordult már, hogy egy videó annyira megtetszett, hogy szívesen letöltötted volna a telefonodra, hogy bármikor megnézhesd vagy megmutathasd barátaidnak esetleg feltölthesd valamelyik közösségi oldaladra. Itt most megmutatom, hogyan tudod ezt nagyon egyszerűen megtenni.

1. Elsőként válaszd ki a videót amit szeretnél letölteni és másold ki a video URL-jét.

2. Ezután látogass el ide: Indavideo letöltés Itt a kereső mezőbe illeszd be a kiválasztott videó URL-jét és nyomj egy entert.

3. Máris láthatod a videót amit itt az oldalon is megnézhetsz és láthatod a letöltés linkeket. FONTOS, hogy ha a letöltés linkre kattintasz nem indul el a letöltés, hanem a videó fog elindulni új ablakban, ezért válaszd a jobb klikk mentés másként opciót, vagy ha már rákattintottál és bejött a videó akkor válaszd a Fájl / Oldal mentése opciót, és mivel ez egy videó nem az oldalt fogod lementeni hanem magát a videót.

Indavideo letöltés